PioDabro Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Witam wszystkich, forum znalazłem szukając wiedzy na temat składania wielowirnikowca (a dokładniej quadcoptera ). Jestem z Gdańska, na imię ma Piotrek.Kilka dni temu poskładałem do kupy sprzęt na ramie F450.Jest to mój pierwszy tego typu latający model. Jedyne co wcześniej pilotowałem to chiński helikpoterek Syma s107 Wcześniej jeździłem spalinowym modelem typu buggy. Do tegoż modelu stworzyłem sterownik bluetooth - sterowanie za pomocą telefonu (wykorzystując telefon jako kierownicę )https://www.youtube.com/watch?v=ZxO_cZlN8XY Pozdrawiam wszystkich Na koniec moje pierwsze dzieło Po wyjęciu z chińskiej paczki Poskładany copterTest działania sterowania (copter unosił się lekko nad stołem zachowując poziom mimo trochę przeszkadzających mu sznurków )Wyszło, że do odwrócenia miałem kanał pitch (przód/tył) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witaj . Czyli coś już tam wiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi