adamsamolot Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam w tym temacie chciałem się zapytać jaki klej wybrać do depronu bo zepsuł mi się pistolet na klej i chce kupić szybko schnący klej jaki polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 http://lmgtfy.com/?q=klej+do+depronu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zależy do czego. Uhu pur do styro lub najzwyklejszy polimerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaanek Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Klej CA tylko, że do depronu. Jeśli mieszkasz w pobliżu sklepu modelarskiego. Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 CA do depronu stosuj raczej tylko i wyłącznie na lotnisku, ,w razie nie daj boże kreta. Po pierwsze primo (jak mówił klasyk) jest drogi ,,po drugie primo ( jak wyżej) daje mocną lecz bardzo sztywną spoinę i dosyć trudno się go obrabia. Reszta wyżej wymienionych jest ok.Pamiętaj też że Soudal A 66 ( ten "puchnący ) trzeba umiejętnie dozować ,a przede wszystkim odpowiednio przechowywać. Bo może być tak że po pierwszym użyciu i wykorzystaniu 1 procenta kleju resztę będziesz musiał wyrzucić. Sposób jego użycia jest opisany na tym forum ( chyba u Motylastego ) dokładnie nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi