JarekF Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witajcie po długiej przerwie. Długo mnie tutaj nie było . Zagościłem na dłuższy czas na sąsiednim forum RcClub. Pamiętam pfmrc z dawnej szaty i jak dodawało się fotki przez imageschacka . Widzę, że dużo się zmieniło na lepsze. Łatwiejszy edytor postów i w okienku edycji można dodawać fotki. Zostaję tutaj na długo. Zapytam jeszcze tak z ciekawości, gdyż widzę, że wielu uczestników nie posiada avatara, mimo, że jest w regulaminie obowiązkowy. Sorki, ale to taka pozostałość po RcClubie, gdzie tam by to nie przeszło i rygorystycznie jest pilnowane. Ja rozumiem, że trochę tam jest przesady, gdyż zdjęcie facjaty i zwykłe "cześć" w powitalni jest dużo ważniejsze niż wiedza merytoryczna którą dany uczestnik chce przekazać. Czy zatem macie tutaj ulgowe podejście do sprawy avatara i czy taka fotka jak poniżej mogła by być na stałe moim avatarem: Cytuj
idfx Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witaj ! Odpowiedź na to znajdziesz w regulaminie forum .. Wystarczy przeczytać Cytuj
JarekF Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2015 W regulaminie jest napisane: "2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu." Z tego mogę wywnioskować, że 1. Królik Bugs całkowicie odpada - "Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna." 2. Avatar nie jest obowiązkowy - "...użytkownik forum może posługiwać się awatarem...", czyli może, ale nie musi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi