JarekF Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witajcie po długiej przerwie. Długo mnie tutaj nie było . Zagościłem na dłuższy czas na sąsiednim forum RcClub. Pamiętam pfmrc z dawnej szaty i jak dodawało się fotki przez imageschacka . Widzę, że dużo się zmieniło na lepsze. Łatwiejszy edytor postów i w okienku edycji można dodawać fotki. Zostaję tutaj na długo. Zapytam jeszcze tak z ciekawości, gdyż widzę, że wielu uczestników nie posiada avatara, mimo, że jest w regulaminie obowiązkowy. Sorki, ale to taka pozostałość po RcClubie, gdzie tam by to nie przeszło i rygorystycznie jest pilnowane. Ja rozumiem, że trochę tam jest przesady, gdyż zdjęcie facjaty i zwykłe "cześć" w powitalni jest dużo ważniejsze niż wiedza merytoryczna którą dany uczestnik chce przekazać. Czy zatem macie tutaj ulgowe podejście do sprawy avatara i czy taka fotka jak poniżej mogła by być na stałe moim avatarem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witaj ! Odpowiedź na to znajdziesz w regulaminie forum .. Wystarczy przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 W regulaminie jest napisane: "2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu." Z tego mogę wywnioskować, że 1. Królik Bugs całkowicie odpada - "Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna." 2. Avatar nie jest obowiązkowy - "...użytkownik forum może posługiwać się awatarem...", czyli może, ale nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dokladnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi