Kuba85 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Cześć Użytkownikom :-) Jestem nowy na forum, więc zgodnie z regulaminem witam wszystkich serdecznie :-) Mam na imię Jakub, mam 30 lat i nie ukrywam, że przychodzę z pewnym problemem ;-) Od niedawna staram się wejść w modelarstwo, kupiłem pierwszy model do rozbijania się po polach i uskuteczniam to od 2 dni. Niestety oczywiście nie obyło się bez ofiar i mojemu skysurferowi 1400 przy krecie odpadło skrzydło (wyrwane z montażu - na śrubę). Moje pytanie brzmi (doczytałem się innej metody montażu, a mianowicie na rzepy i magnesy - użytkownik Micro objaśniał, ale jakoś nie do końca skumałem, jak miało by to wyglądać) czy ktoś może mi polecić i objaśnić jakąś inną metodę montażu skrzydeł do skysurfera 1400? Niestety na chwilę jestem uziemiony, więc chcąc jak najszybciej wrócić do gry, zawitałem do Was Szanowni Użytkownicy :-) Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witaj . Tutaj tylko się witamy. Teraz w odpowiednim temacie możesz szukać rozwiązania swojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi