VictorUkraina Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Аby wyciągnąć wnioski. Wynik był inny samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jak Predator! Jak zmieniły się właściwości lotne po zmianie miejsca silnika? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Skrzydło był ciężki - stabilny lot. Spar rura aluminiowa 10 * 10. Kadłub z balsy pokryte włóknem szklanym Lot jest bardzo podobny do wyścigów samolotów. Miałem majstrować przy nacisku silnika. Samolot leci do przewidzenia - dużo adrenaliny. Podczas lotu w 3km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 tak rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalkamil Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Chcesz go uzywac militarnie/zwiadowczo? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Pomysł jest zrobione - samolot wojskowy. Kto zrobił sesję dla siebie. Rysowane na komputerach domowych. I wyciąć laserem. Zrobiłem kilka samolotów z balsy. Jazda optymalna, myślę, że przełoży się kompozytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 włókno szklane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To może teraz V-tail i mechanizm jego składania (czyli składasz w przód i stateczniki, złożone, przylegają do kadłuba)? Wtedy byś totalnie dopieścił tę ideę, może uda się taki mechanizm zmajstrować na drukarce 3D? Podpuszczam bo chciałbym to tutaj zobaczyć! No i model zyskałby bardziej Predatorowaty wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi