AGG Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Co do ropiętości i wagi to mogę mieć ciut nieaktualne dane ale jak tylko sie skontaktuję z Grzegorzem (jeszcze dziś) to uzupełnię je. W wielkim skrócie model powstał po tym jak Grzegorz zafascynował się Pięknym PO-2 chyba na Żarze 2007, no i postanowił poszukać planów i zrobić go przez zimę. Powstał piękny model, zdjęcia detali i samego modelu już wkrótce. Pozdrawiam AGG Soorki za jakość, następne będą lepsza (źle się skonvertował a że waży sporo to już poprawiać nie będę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Model moich marzeń i być może model mego życia... Coś więcej bardzo proszę i w "półmakietach" będzie jak znalazł. Tam zapraszam z fotkami i detalami z narodzin tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Marku, Kilka fotek z bliska z dzisiejszego latania : http://www.kosmitka.leg.pl/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=11925 Od Grzegorza musze powyciągać zdjęcia z narodzin i wtedy umieszczę gdzie wskazałeś, albo wezmę butelczynę, pojawię się u niego i zrobię mu kurs obsługi PC aby sam zaczął siedzieć na tym forum .... Miłego oglądania. Pozdrawiam Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No super fotki. Przypomniały mi się dziecinne lata, kiedy mój ojciec zabierał mnie do Pobiednika i wsadzał do takiego "kukuruźnika", który holował Muchy i Bociany. I jeszcze z lotniska w Czyżynach latałem (jako pasażer) samolotem akrobacyjnym marki Junak. Ech łza się w oku kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGG Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Z fotkami i opisem narodzin to troszkę będzie nam poczekać bo kolega Grzegorz wyjeżdza na 10dni do Chorwacji (nie wiem czy urlop czy odzew za mecz ) więc odpiero jak wróci to coś z tego będzie. Pozdrawiam Alek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.