Mister5Master Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam! Nazywam się Grzegorz, modelarstwem zajmuje się od ok. 5 lat (nie mylić z 5-tym rokiem życia ), robię modele latające na modelarni Aeroklubu Krakowskiego, latam nimi najczęściej na wyjazdach na Durbaszkę (kto nie był warto spróbować, na szybowce zazwyczaj świetne warunki) albo podczas wydarzeń typu zakończenie i rozpoczęcie sezonu. Ostatnio zająłem się konstruowaniem małej makiety Jak-1 pod silnik spalinowy. Latam raczej całkiem nieźle, najczęstszym powodem rąbnięcia o ziemię jest brak odpowiedniego przygotowania-dłuuugo latałem na koszyku z akumulatorkami (co tanio to drogo), ale jestem już w miarę doświadczony i zlutowałem go sobie na szybko w pakiet. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister5Master Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie żebym narzekał, ale czy ktoś mógłby zaakceptować powitanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witaj .No ktoś mógłby zaakceptować Twoje powitanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi