adcool Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Cześć Interesuje mnie budowa drona do filmowania od podstaw, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adcool Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dlaczego dalej nie mogę pisać ? Wszystko zrobione jak w opisie, chyba że pominąłem coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adcool Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Drogi administratorze, dlaczego mnie olewasz ? Czy moj nick nie spełnia wymogów, Proszę o podpowiedź,chyba że nie jestem mile widziany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nikt Cię nie olewa . Coś z Twoim IP jest nie teges . To Twoje pierwsze konto ? Wszyscy są mile widziani ,nie rób scen... Administrator to qpa .Napisz do niego na PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi