Gość RomanX Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam wszystkich, jestem świeży w temacie. [na razie ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Proszę ,napisz coś więcej. Co Cię tu sprowadza ,czego oczekujesz,czy masz jakieś modelarskie doświadczenie ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 tak jak napisałem z modelarstwem nie miałem nic współnego , skleiłem tylko gotowe modele Łosia , Jaka i Tigera ,a teraz zakupiłem małego drona hexakoptera i chciałem zamontować w nim fpv, żeby lepiej się latało więc potrzebuję bardziej doświadczonych użytkowników dopytać o to i owo, zanim coś zdziałam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam. Zalogowałem się ponieważ chciałbym uzyskać informacje na temat posiadanych części od jakiegoś modelu latającego i czy warto dokupić do nich resztę - czyli od czego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 cześć Rafał , fajnie że wpadłeś do mojego tematu to sobie tu pogadamy bo ja już ze 2 dni czekam na dostęp do forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wpadłem przez przypadek,sorry. Już się poprawiłem i założyłem oddzielne przywitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ja się nie gniewam peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi