Gość RomanX Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam wszystkich, jestem świeży w temacie. [na razie ]
Shock Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Proszę ,napisz coś więcej. Co Cię tu sprowadza ,czego oczekujesz,czy masz jakieś modelarskie doświadczenie ? .
Gość RomanX Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 tak jak napisałem z modelarstwem nie miałem nic współnego , skleiłem tylko gotowe modele Łosia , Jaka i Tigera ,a teraz zakupiłem małego drona hexakoptera i chciałem zamontować w nim fpv, żeby lepiej się latało więc potrzebuję bardziej doświadczonych użytkowników dopytać o to i owo, zanim coś zdziałam ...
Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam. Zalogowałem się ponieważ chciałbym uzyskać informacje na temat posiadanych części od jakiegoś modelu latającego i czy warto dokupić do nich resztę - czyli od czego zacząć
Gość RomanX Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 cześć Rafał , fajnie że wpadłeś do mojego tematu to sobie tu pogadamy bo ja już ze 2 dni czekam na dostęp do forum
Rafał Odo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wpadłem przez przypadek,sorry. Już się poprawiłem i założyłem oddzielne przywitanie.
Rekomendowane odpowiedzi