Maureis Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Hej, ktoś jeszcze czyta regulaminy a zwłaszcza regulaminy for internetowych? Wpadłem na forum z jednym pytaniem, jestem początkujący, posiadam motoszybowiec Pioneer 1400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider66 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Hej, ktoś jeszcze czyta regulaminy a zwłaszcza regulaminy for internetowych? Wpadłem na forum z jednym pytaniem, jestem początkujący, posiadam motoszybowiec Pioneer 1400. witam jaki masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hehe ,a cóż to za ciekawy temat ?? Obaj nie nadajecie się do zaakceptowania Waszych kandydatur na forum . Maureis za niedopełnienie danych w profilu a swider za "nadpełnienie" regulaminu czyli avatar niezgodny z regulaminem. A czy ktoś czyta regulaminy ?,pewnie nie, ale ich nieznajomość czy niestosowanie się do nich, oznacza niebyt na danym forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maureis Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Chodzi o zasilacz, różne informacje wyczytałem, w instrukcji (która jest do bani) jest napisane tylko, że napięcie 12V, tylko nie wiem jaki prąd ma mieć, nie chcę czegoś zepsuć zwłaszcza już przy ładowaniu Gdzieś wczytałem, że 2A, ale wolę się upewnić na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi