young Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Podsumowanie: Koniecznie trzeba kupić i dolutować wtyczkę do balansera. Czyli rozbebeszyć pakiet, lutować, zaizolować, uważać na zwarcie etc. Czyli szlak mnie trafia ale pakiety naprawdę dobre i wydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Za namową Jurka i zgodnie z postem Przemka. Tylko czemu miałby Cię trafić szlag (niem. schlag)? Trzeba i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Andrzej jak się nie ma wprawy i dobrej lutownicy to aby coś przylutować do tych blaszek uważając aby nie przegrzać pakietu to mnie sz. .. g trafia dzięki za info o parametrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Masz zdroworozsądkowe podejście do tej barierki, dlatego oferowałem Ci bezpośrednią pomoc czynną - wcześniejsze posty. Tylko ten wtyk, bo nie wiem, jaki tam ma być. Oprawkę bezpiecznika też można tam dołożyć, w swoich robię to z reguły o ile nie dostają wypasionego BMS, który załatwia wszystko. Jakie przewidujesz u Siebie zastosowanie tego pakieciku? Chodzi o max. natężenie pobieranego prądu. P.S.: Nie dziwi mnie, że oferta zwykłej koleżeńskiej pomocy budzi nieufność. Normalność stała się tak niecodziennym objawieniem, że bywa obiektem krytyki i agresji. Żałosne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi