korrus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z modelami i chętnie skorzystam z waszej wiedzy. Sam również pomogę jeśli wiedza na to pozwoli. Pozdrawiam. Arek
Zefirek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/
korrus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Usunąłem avatar jeśli o to chodziło. Nie wiem czemu taki dziwny wymóg ale cóż począć. Reszta mojego profilu jest chyba zgodna z regulaminem. Przy okazji dodam że jestem programistą i elektronikiem z zamiłowania. Z modelarstwem mam niewiele wspólnego, więc liczę na waszą pomoc. Posiadam w tej chwili jeden model samochodu i chciałbym nabyć kolejny (lepszy).
Zefirek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak, awatarem powinno być zdjęcie własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Witamy na forum!
Rekomendowane odpowiedzi