korrus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Zaczynam swoją przygodę z modelami i chętnie skorzystam z waszej wiedzy. Sam również pomogę jeśli wiedza na to pozwoli. Pozdrawiam. Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korrus Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Usunąłem avatar jeśli o to chodziło. Nie wiem czemu taki dziwny wymóg ale cóż począć. Reszta mojego profilu jest chyba zgodna z regulaminem. Przy okazji dodam że jestem programistą i elektronikiem z zamiłowania. Z modelarstwem mam niewiele wspólnego, więc liczę na waszą pomoc. Posiadam w tej chwili jeden model samochodu i chciałbym nabyć kolejny (lepszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak, awatarem powinno być zdjęcie własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi