Mister5Master Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam! Ostatnio otrzymałem od wujka 11 listewek sosnowych 2mm na 50mm na 1500mm, polakierowane na biało, z otworami co ok 1/2 metra i przy końcach. Macie jakieś pomysły jak to wykorzystać? Z góry dzięki za pomysły. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zbuduj latawiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister5Master Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wydaje mi się, że trochę za cienkie są na latawiec, ale fajna propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Daj foto. O ile dobrze myślę o czym piszesz to z takiej rolety właśnie powstla u mnie baza kadłuba do deproniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi