SiM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, nazywam się Sebastian Zabawki rc fascynowały mnie od dziecka, jednak życie sprawiło że nigdy takiej nie miałem i tak wyszło że około 4 lata temu jako 30 latek zacząłem realizować marzenia. Stało się to zupełnym przypadkiem gdy na jakiejś aukcji kupiłem znienawidzony zestaw Fokkera DR1 z Deagostini. Szybko zorientowałem się że kupiłem czerwoną cegłę a cegły nie latają wiec zaopatrzyłem się w trenerka i tak się zaczęło i trwa do dzisiaj. Teraz muszę zmierzyć się F4U 1/7 i benzynowym silnikiem saito19r3 w związku z czym będę mieć trochę pytań do zadania na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Proszę uzupełnić poprawnie skąd jesteś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Uzupełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Więc witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi