Tomek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak to mówią starzy Indianie ,"jest ryzyko jest zabawa" ,a albo wersja skrucona w/ g mojej żony: Kupisz sobie drugi :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak to mówią starzy Indianie ,"jest ryzyko jest zabawa" ,a albo wersja skrucona w/ g mojej żony:Kupisz sobie drugi :devil: gratuluje podejścia żony do modelarswta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 tomek ty się się masz dobrze moja żona mówi wręcz przeciwnie. "zapomnij, nie dostaniesz kasy na kolejny model", ale i tak zawsze mi się udaje kupić :devil: a co do twojego modelu to ładnie go przetarłeś na zapałki ;D szkoda tylko wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.