luplu Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chciałbym przywitać wszystkich. Jest mi bardzo miło dołączyć do tego szacownego grona hobbystów a nieraz wręcz zapaleńców sztuki modelarskiej. Sam nie od dziś buduję i latam modelami samolotów, przygodę z tym hobby zacząłem jakieś 15 lat temu. Obecnie w moim hangarze znajdują się: - mały trenerek, górnopłat 2,5 cm - kolejny trenerek (po kraksie do lekkiej odbudowy) Mini Mickey z planów z modelarza – pierwsza wersja bez lotek - szybowiec Bird of time, (drugi taki w przygotowaniu) – świetny model o bardzo dobrych właściwościach, napęd elektryczny - Extra 300 .60 Great Planes – właśnie planuje wymienić w nim silnik z żarowego na DLE 20 cm Sam jestem szybownikiem – niestety aktualnie od 3 lat nie uprawiam czynnie tego sportu. Przymierzam się do powrotu do latania w tym roku. Na koniec podziękowania dla mojej żony, która zwróciła mi uwagę na fakt iż modelarzami mogą być również kobiety – tytuł poprawiony. Pozdrawiam Łukasz Plutecki To się przywitałem, z ortografem w tytule :/, ale może nie zostanę od razu zlinczowany. Oczywiście chodziło mi o koleżanki. To wynik bezmyślnego pisania i przyzwyczajenia do autokorekty. Ot wtórny analfabetyzm ery internetu i komputerów. Widać mnie też to dotknęło. Prośba do moderatora o korektę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Siemanko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Poprawione, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi