luplu Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chciałbym przywitać wszystkich. Jest mi bardzo miło dołączyć do tego szacownego grona hobbystów a nieraz wręcz zapaleńców sztuki modelarskiej. Sam nie od dziś buduję i latam modelami samolotów, przygodę z tym hobby zacząłem jakieś 15 lat temu. Obecnie w moim hangarze znajdują się: - mały trenerek, górnopłat 2,5 cm - kolejny trenerek (po kraksie do lekkiej odbudowy) Mini Mickey z planów z modelarza – pierwsza wersja bez lotek - szybowiec Bird of time, (drugi taki w przygotowaniu) – świetny model o bardzo dobrych właściwościach, napęd elektryczny - Extra 300 .60 Great Planes – właśnie planuje wymienić w nim silnik z żarowego na DLE 20 cm Sam jestem szybownikiem – niestety aktualnie od 3 lat nie uprawiam czynnie tego sportu. Przymierzam się do powrotu do latania w tym roku. Na koniec podziękowania dla mojej żony, która zwróciła mi uwagę na fakt iż modelarzami mogą być również kobiety – tytuł poprawiony. Pozdrawiam Łukasz Plutecki To się przywitałem, z ortografem w tytule :/, ale może nie zostanę od razu zlinczowany. Oczywiście chodziło mi o koleżanki. To wynik bezmyślnego pisania i przyzwyczajenia do autokorekty. Ot wtórny analfabetyzm ery internetu i komputerów. Widać mnie też to dotknęło. Prośba do moderatora o korektę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi