Skocz do zawartości

Apm pytanie w sprawie ustawienia aparatury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnie z głupich pytań czy jeśli mam podłączony amp przez kabel usb do komputera to mogę podłączyć lipola w celu sprawdzenia w MP wartości baterii

W instrukcji ardu jest napisane że mogę gdzieś wyczytałem, że nie mogę na filmiku kalibracji widać, że mogę ale wolę zapytać

Opublikowano

Ja też myślałem że nie mogę, ale przez pomyłkę podłączyłem. Zorientowałem się po 15 minutach i nic się nie stało więc pewnie można, ale nie gwarantuje. Ja zasilanie mam przez oryginalne piny power module i ziomka wyjeta

Opublikowano

Co do podłączenia kanałów to ja podłączyłem wszystkie 8 :P pierwszy kanał standardowo 3 żyły, a reszta tylko żyły sygnałów. Wszystko załatwiłem taśma 8 żył.

Opublikowano

Witam nie chce zakładać nowego tematu wiec podłączyłem się z moim problemem a mianowicie w moim apm 2.6 we

Flight modes w kartkach z trybami lotu jest pusto nie ma żadnych opisów.

Opublikowano

Na początek przeinstaluj program MP. Mi się też różne cyrki działy na słabszym kompie. W brew pozorom MP potrzebuje trochę mocy obliczeniowej (zaobserwowano w Praktyce)

Opublikowano

Ok. jutro sprawdzę a mam jeszcze pytanie do testu silników potrzebne jest podłączenie usb i zasilanie silników ja mam z bec z regulatora 4 in 1 czy to nie zaszkodzi płytce apm

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.