PtakerRC Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Nazywam się Karol i mam 15 lat. Interesuję się ornitologią oraz modelarstwem. Jeśli chodzi o to drugie to moje zdolności manualne nie są na tyle duże, by skleić najprostszego rzutka (większość modeli składa mój tata, za co jestem mu bardzo wdzięczny), ale latać w miarę potrafię i sprawia mi to wielką przyjemność oraz dreszczyk emocji, na pewno większy niż gry komputerowe, które są pasją większości nastolatków. Jeśli chodzi o moje modele, to są to: Multiplex DOGFIGHTER Morlock Family SU 26 EPP HK F 35 EDF Nine Eagles Extra 300 (przerobiona z silnikiem 80W z dualskiego) Pelikan Alpha 1500 Pracujemy też z tatą nad JETem ze styroduru podobnym do Rad Jeta 420 Najbardziej podobają mi się małe, szybkie i zwinne modele - nie przepadam za gigantami Mam nadzieję, że Panowie Modelarze ciepło przyjmiecie mnie na tym forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi