R/CMICHU Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem czy dam sobie rade bez lotek bo na symulatorach to cienko było z takimi modelami. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem czy dam sobie rade bez lotek bo na symulatorach to cienko było z takimi modelami. :twisted: Dasz sobie rade Jako ze ja dopiero tez zaczalem to stwierdzam - modelem ze wzniosem bez lotek lata sie bardzo podobnie jak na symulatorze bez uzywania steru kierunku Nie bedziesz mial najmniejszych problemow jesli jestes oblatany na symku. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R/CMICHU Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No to zobaczymy. Chociarz wątpie... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeśli kupisz model bez lotek to tak naprawdę niczego się nie nauczysz . Modelu z lotkami będziesz musiał uczyć się od początku . Zaczekaj trochę , dozbieraj kasy i kup coś z lotkami . Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R/CMICHU Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 To Sky lady sie kupi. Tylko że SL2 ma śmigło z przodu. :ble: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 I jak tam, byłeś na zakupach? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krj2 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 I jak tam, byłeś na zakupach? :mrgreen: SL2 nie ma lotek to tak ku woli wyjasnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.