R/CMICHU Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem czy dam sobie rade bez lotek bo na symulatorach to cienko było z takimi modelami. :twisted:
diem Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem czy dam sobie rade bez lotek bo na symulatorach to cienko było z takimi modelami. :twisted: Dasz sobie rade Jako ze ja dopiero tez zaczalem to stwierdzam - modelem ze wzniosem bez lotek lata sie bardzo podobnie jak na symulatorze bez uzywania steru kierunku Nie bedziesz mial najmniejszych problemow jesli jestes oblatany na symku. pozdrawiam
R/CMICHU Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 No to zobaczymy. Chociarz wątpie... :twisted:
leszek-bart Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeśli kupisz model bez lotek to tak naprawdę niczego się nie nauczysz . Modelu z lotkami będziesz musiał uczyć się od początku . Zaczekaj trochę , dozbieraj kasy i kup coś z lotkami . Powodzenia .
R/CMICHU Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Opublikowano 15 Lipca 2008 To Sky lady sie kupi. Tylko że SL2 ma śmigło z przodu. :ble: :roll:
Marcus Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 I jak tam, byłeś na zakupach? :mrgreen:
krj2 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 I jak tam, byłeś na zakupach? :mrgreen: SL2 nie ma lotek to tak ku woli wyjasnienia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.