tikicaca Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Cobra dalbys rade go wrzucic na jakis serwer? Mialem okazje obejrzec ten film w samym osrodku szkoleniowym w Bezmiechowejm ale chcialem go jeszcze puscic tacie. Rezyser to tata kolezanki ze studiow, tez kiedys skonczyl mel wlozyl mase pracy i poswiecenia zeby ten film ujrzal swiatlo dzienne. Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Proszę bardzo : Do wypakowania potrzebny program 7zip. do ściągnięcia np. z LINK http://rapidshare.com/files/147909073/Dziennik_Pilota_G_ry.7z.001.html http://rapidshare.com/files/147909357/Dziennik_Pilota_G_ry.7z.002.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Dziekuje Ircek, juz wciagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Cześć, możecie spróbować tutaj Powinien się szybko ściągać, bo jest tam dość szybkie łącze. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Poza tym filmem, nigdzie nie mogę trafić filmu na DVD "One Six Right - The Romance of flying". Ja trafilem na ten film, fajny lecz mniej urzekający od Dziennika Pilota Gory. Jesli ktos chce to moge wrzucic, tylko jakies propozycje gdzie? 562MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Gdybyś go ciachnął na pół to na sendspace.com (plik max 300MB). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Wrzucam, bedzie za 3h (60kb upload). Zaznaczam ze dokument ten jest po angielsku, nie wiem czy beda gdzies napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Czesc pierwsza Czesc druga Milego ogladania zycze Najlepsza koncowka. Ma ktos jeszcze namiary na inne filmy dokumentalne w temacie lotnictwa? Ja jeszcze posiadam "IMAX - Straight Up - Helicopters in Action", tylko ze ponad 4GB to wazy - HD - film wysmienity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A może ktoś by się pokusił o napisanie "napisów" :wink: , film trafił by wtedy do większej rzeszy odbiorców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Tak jak pisałem już wczesniej tu mozna sciągnąc legalnie mase filmów o tematyce szybowcowej http://www.alpenstreckenflug.de/texte/english/glidingvideos.htm jest też dużo polskich historycznych filmów Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 No... Filmik zassało mi w 20min. Sam początek jest świetny ,a jak będzie dalej zobaczymy :wink: , najbardziej ucieszyło mnie pierwsze otwarcie hangaru-a tu... Piperek J3 Cub :mrgreen:(mój ulubieniec) dla niewdzięczników-żółte paskudztwo . Wypale sobie na płytkę i na TV oglądnę bo na kompie to kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Filmik ładny z piękną muzyką i w ogóle cudny. O ile dobrze zrozumiałem to Marilyn Monroe zanim została sławną aktorką była modelarką (składała latające cele) :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Panowie linki powygasały , chyba ze starości , czy któryś z was ma może jeszcze ten film i zechce się nim podzielić wrzucając go jeszcze raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ty Panie studiuj, a nie linkami się zajmujesz żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JDbHbZqbZuw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.