Skocz do zawartości

Dziennik pilota Góry

cobra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cobra dalbys rade go wrzucic na jakis serwer? Mialem okazje obejrzec ten film w samym osrodku szkoleniowym w Bezmiechowejm ale chcialem go jeszcze puscic tacie. Rezyser to tata kolezanki ze studiow, tez kiedys skonczyl mel :) wlozyl mase pracy i poswiecenia zeby ten film ujrzal swiatlo dzienne. Szacunek :)

Opublikowano

Poza tym filmem, nigdzie nie mogę trafić filmu na DVD "One Six Right - The Romance of flying".

Ja trafilem na ten film, fajny lecz mniej urzekający od Dziennika Pilota Gory. Jesli ktos chce to moge wrzucic, tylko jakies propozycje gdzie? 562MB

Opublikowano

Czesc pierwsza

Czesc druga

Milego ogladania zycze :) Najlepsza koncowka.

Ma ktos jeszcze namiary na inne filmy dokumentalne w temacie lotnictwa? Ja jeszcze posiadam "IMAX - Straight Up - Helicopters in Action", tylko ze ponad 4GB to wazy - HD - film wysmienity.

Opublikowano

No... :D Filmik zassało mi w 20min.

Sam początek jest świetny ,a jak będzie dalej zobaczymy :wink: , najbardziej ucieszyło mnie pierwsze otwarcie hangaru-a tu... Piperek J3 Cub :mrgreen:(mój ulubieniec) dla niewdzięczników-żółte paskudztwo :P .

Wypale sobie na płytkę i na TV oglądnę bo na kompie to kiepsko.

Opublikowano

Filmik ładny z piękną muzyką i w ogóle cudny. O ile dobrze zrozumiałem to Marilyn Monroe zanim została sławną aktorką była modelarką (składała latające cele) :shock:

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.