marcin113 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam Wszystkich Modelarzy Wielowirnikowych.Jako całkiem nowa osoba w Waszym środowisku chciałbym zasięgnąć porady Ekspertów.Chciałbym coś kupić lub zbudować do nauki latania jak również aby były perspektywy rozwojowe.Posiadam kamerę GoPro4 i chciałbym jej ewentualnie używać do podglądu obrazu z drona.Wiem że jest dużo różnych sklepów, producentów i modeli i dlatego chciałbym się poradzić gzie i co wybrać?Na jakich podzespołach składać ewentualnie?Jeżeli powieliłem temat to przepraszam, bo tyle czytałem że i tak nic nie wiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 F450 z aliexpres za 80 dolarów i turnigy 9x. Jak dla mnie idealny zestaw do nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Cześć. Był niedawno wątek o tej samej tematyce. Warto zerknąć i bardzo możliwe, że znajdziesz w nim już odpowiedzi na te i późniejsze pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak budować samemu do nauki to obowiązkowo w zestawie ma być GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin113 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 A które sklepy w Polsce mają dobre wyposażenie i gdzie można ewentualnie liczyć na pomoc ?Będę decydował się na coś większego typu 450/550 z GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubPtaszyk Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Przepłacisz w Polsce trzykrotnie, ale jak chcesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 rc-abc ma całkiem pokaźny asortyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi