pazitif Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Hej, Karol z tej strony:) mam nadzieję, że znajdę tu odp. na moje pytania i z czasem sam może komuś pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Prosimy coś więcej .Nie wysiliłeś się na początek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazitif Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Prosimy coś więcej .Nie wysiliłeś się na początek... Zacząłem zabawę z modelami WLToys v686g i hubsanem X4 107L, a teraz mam zamiar zacząć przygodę z klasą 250, a że mam parę pytań w tym temacie chcę dołączyć do forum i poszukać odp. na nurtujące mnie pytania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Witaj więc na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi