tommyg Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Z tematem RC nie mam kompletnie do czynienia, a trafiłem tutaj szukając info o rzeczach, które mi wpadły w posiadanie. Na pierwszy rzut oka - świece, śmigła, jakiś niekompletny model RC. Będę starał się zgłębić temat, i być może trafią jakieś fajne oferty z mojej strony na giełdę - wszyscy skorzystają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommyg Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Minęło 48h i dalej brak dostępu do forum - czegoś nie dopatrzyłem? Chyba jedyne czego nie mam to awatar, ale z regulaminu nie wynika bezpośrednio, że jest przymus ustawienia prawdziwego zdjęcia swojej facjaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Spokojnie ,48 godzin to czas umowny.. Liczymy że poza giełdą zainteresuje Cię coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi