Krzysiek M Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam Zna ktoś, może miał styczność, bo miałbym parę pytań?
kkdarch Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Witam Może nie aktualne ale mam TP70 czterotakta i jak dla mnie jest o.k. Co prawda jest nowy i pracował dopiero około 30 minut ale bez problemu odpala i bardzo ładnie pracuje. Ma bardzo małe wibracje jak na jednocylindrowca. Z poważaniem Dariusz
Drcio Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam Zna ktoś, może miał styczność, bo miałbym parę pytań ? Witam ,czy udało się uzyskać jakieś dodatkowe informacje o tym silniku, bo wydaje się być całkiem atrakcyjny.
Miałczek Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam ,czy udało się uzyskać jakieś dodatkowe informacje o tym silniku, bo wydaje się być całkiem atrakcyjny. Ktoś może podzielić się jakąś opinią o tym silniku
piotr Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 coś w temacie znalazłem tej 60 http://rmk-air.ru/forum/topic/83/ Sam się zastanawiam nad tym silnikiem. Okazuje się że w Polsce słabo jest z tymi silnikami, mało znane, ale po za granicami jest tego sporo i bardzo pozytywnie się o nich ludzie wypowiadają
Rekomendowane odpowiedzi