krall Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wszyscy lubią giganty, pikniki... Zawody i to małych DLG - to rzecz, jak obserwuje wśród kolegów modelarzy, wzbudzająca odruchy wymiotne - niemniej z racji obowiązku informuję o najbliższych zawodach, które to odbędą się 28/29.06 w Koninie (Kazimierzu Biskupim). Sytuację z pewnością pogorszy fakt, że to Mistrzostwa Polski a wymóg posiadania licencji Aeroklubu Polskiego prawdopodobnie spowoduje, że wszyscy polscy modelarze znajdować się będą w bezpiecznej strefie 100km od Konina :wink: Poniższy link więc tylko dla odważnych: http://f3k.gka.pl/viewpage.php?page_id=28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 chowajac zaskorniaki znalazlem w portfelu aktualna licencje wiec moze bym pojechal? ale musialbym naladowac baterie w nadajniku...spakowac sie...ee nie wiem czy mam tyle zapalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ale żeby aż dwa dni? Komu się będzie chciało tyle latać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 na pewno będzie lało a jak nie będzie lało to będzie wiało a jak nie będzie wiało to nie ma po co jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No. I jeszcze każdy będzie Ci modele oglądał i wytykał co krzywo przykleiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 ...myślisz, że miałem chwilę słabości i że sam coś w moim modelu kleiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie wykręcaj się. Napewno jest krzywo i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 chciałbym Kolegom przypomnieć, że na Tych zawodach licencje będą wymagane więc nieposiadający proszeni są o biegiem marsz do AP (a wcześniej do lekarza) uzupełnić braki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 W piątek złożyłem wniosek. Dziś odbieram licencję Nie jest źle w tym AP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 muszę przyznać, że w tym roku tempo wydawania licencji mnie zaskoczyło, moją otrzymałem praktycznie z dnia na dzień i z bardzo dobrym kontaktem z Panem Jarosławem Darskim, którego pozdrawiam i dziękuję za pomoc powtórzę: uzyskanie licencji AP nie jest wcale trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 na pewno będzie lałoa jak nie będzie lało to będzie wiało dzięki, kurde. Wykrakałeś Wszystkim obecnym dziękuję za dobrą zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.