throd Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 no szkoda czyli trzeba dalej te wszystkie glupoty recznie pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Panowie zawsze możemy wynająć jakiegoś chińczyka lub 13 latka żeby pisał za nas. Zostawiamy go na godzinę i już mam 100 bezsensownych postów :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 możemy wynająć jakiegoś chińczyka lub 13 latka żeby pisał za nas. Zostawiamy go na godzinę i już mam 100 bezsensownych postów :-D Najwyraźniej niektórzy z w/w już to robią w tzw.czynie społecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale o co chodzi...? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hihiihi, nie trzeba wynajmować 13-latków , sami doskonale radzą sobie z produkcją bezsensownych postów, ale oczywiście nie wszyscy.Co do chińskich postów to nie widziałem ich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Sławek a posty typu "kali jeść kali pić, kali pisać niezfykle poprafnom polscyznom?" toć to wybitnie chińskie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.