Y/F-22 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam. Szukam jakiegoś płatowca w którym mógłbym ulokować wyposażenie z 450-tki a mianowicie są to regiel 40A Turnigy i do tego dodatkowy bec, 3 serwa HXT MG-14 oraz motorek Turnigy Typhoon 450H 2215H 3550 kv i pakiet najprawdopodobniej 3s koło 2200 mAh, śmigło zapewne coś koło 4,5x4. Rozmyślałem nad funjetem ale w sumie bardziej podszedłby mi klasyczny płatowiec, jakiś mały pylonik lub coś klasy Blizzarda tylko mniejsze i żeby cena była ... zwykła (no bo funjeta w sumie można używanego tanio trafić). Jak już miałbym iść w delty/skrzydła to raczej, ze względu minimalizację kosztów, nie brałbym funjeta tylko budżetowo rdzenie z allegro i zalaminował, ma to to zasuwać bo wyposażenie marnuje się w nielatającej 450-tce i nie mogę już na nie patrzeć. Chyba, że znacie jakieś inne i niedrogie modele do których będę mógł wrzucić te graty Jak nic się nie uda namierzyć to zapewne pójdę w stronę budowy skrzydła bądź delty ze styro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A może sam chciałbyś wyskrobać jakiegoś pylonika? Mam ewentualnie odpowiedni kadłubik kompozytowy jeśli byłbyś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Może mini swift ... 39 pln w sklepie. Oj za duże te graty sorry nie ogarnąłem... chyba delta najlepsza... Oj za duże te graty sorry nie ogarnąłem... chyba delta najlepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To może Stunt cata!?, lata przepięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi