Peter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Krotka zajawka z ,,mojej'' gorki. W koncu sie doczekalem na ten locik,choc troche to trwalo (4 lata). Wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej. Chcialbym podziekowc wszystkim za listy ze slowami otuchy w czasie moich rozterek wracac/nie wracac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 NO w koncu!!!!!!!!!!!Nareszcie jest na czym oko zawiesic,ciekawy krajobraz a nie jakies barany czy konie.Teraz to Ty juz nasz tylko zmien sie z Petera na Piotra i bedzie OK.Gratuluje powrotu i zycze powodzenia Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witaj Peter. Gratuluję powrotu w wielkim stylu, oraz filmu i okolicy do lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 nie no, piękna okolica, aż dziw bierze że tyle wysiedziałeś w tej płaskiej jak stół Anglii... Ps. nie wiedziałem, że wracasz na stałe. To teraz będzie też zmiana Peter -> Piotr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Kolejna osoba mnie juz pyta. :?: :devil: Jesli bedzie wolny Piotr to zmienie,ale na swiecie bardziej mnie kojarza jako Peter. I chyba tak zostanie :| No i barany w kadrze juz nie sa glowna atrakcja 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No ale choć opis pod avatarem "skąd' może by zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No ale choć opis pod avatarem "skąd' może by zmienić. To moze po rehabilitacji :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zestrzeliwując angielski helikopter zostałeś zrehabilitowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.