jarek996 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam ! Lata ktos RYANEM - STA Black Horse ( wersja 180 cm rozpietosci ) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ja mam Ryan PT 41 świetnie latający model latanie nim to czysta przyjemność co prawda nie to samo co twój ale bardzo podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 OK ; masz mniejszego brata . Chcialem sie troche o ustawienie klap spytac , ale Twoj ich nie ma Jakiego producenta jest Twoj RYANek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Szczerze to nie wiem mam go z dtugiej ręki co do klap to wiele nie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 CMPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi