idfx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pomieszałem .... Jacek go rozbierał i składał na lotnisku z sukcesem i przepalał, ale model jednak nie latał. Patrz ... dopiero Ci sklerozę wytykałem na PW a sam nie jestem lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No i ten co widziałeś to był ASP FS120 - bo byłeś ciekaw ile to paliwa żre bo chyba juz wtedy coś tam CI po głowie chodziło jakieś przyzwoite latało a nie tylko latające lodówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Chodziło, chodziło. Teraz bym chciał zobaczyć w akcji tego NGH30. A co do ASP to wtedy zużycie paliwa zrobiło na mnie wrażenie in plus. O ile pamiętam wyszło ok. 250ml/10min lotu? Chyba zaczęliśmy lekko śmiecić w wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No tak jakoś wyszło. Ano zaczęliśmy ale może się autor wątku nie obrazi ... zwłaszcza ze biedzie wiedział do kogo uderzyć w razie potrzeby pomocy. Poprawka: ja mam NGH GF38 a nie 30 - ale to taka sama konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi