idfx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pomieszałem .... Jacek go rozbierał i składał na lotnisku z sukcesem i przepalał, ale model jednak nie latał. Patrz ... dopiero Ci sklerozę wytykałem na PW a sam nie jestem lepszy
jpd Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No i ten co widziałeś to był ASP FS120 - bo byłeś ciekaw ile to paliwa żre bo chyba juz wtedy coś tam CI po głowie chodziło jakieś przyzwoite latało a nie tylko latające lodówki.
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Chodziło, chodziło. Teraz bym chciał zobaczyć w akcji tego NGH30. A co do ASP to wtedy zużycie paliwa zrobiło na mnie wrażenie in plus. O ile pamiętam wyszło ok. 250ml/10min lotu? Chyba zaczęliśmy lekko śmiecić w wątku.
jpd Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 No tak jakoś wyszło. Ano zaczęliśmy ale może się autor wątku nie obrazi ... zwłaszcza ze biedzie wiedział do kogo uderzyć w razie potrzeby pomocy. Poprawka: ja mam NGH GF38 a nie 30 - ale to taka sama konstrukcja.
Rekomendowane odpowiedzi