Mars_2000 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Już drugi raz miałem tę wielką przyjemność i zaszczyt czytać życzenia od wielu z Was. Dziękuję pięknie wszystkim tym, którzy pamiętali. Pozdrawiam. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Dziękuję bardzo za życzenia urodzinowe Czytanie ich było bardzo miłe Dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Bardzo ddziękuje wszystkim za otrzymane życzenia :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Dziekuje wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_B Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dzięki za życzenia. Dopiero dziś mam chwilowo dostęp do internetu, wiec spóźnione dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dopiero dochodzę do siebie :devil: Dziękuję wszystkim za życzenia! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dzięki Wszystkim za życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dziękuje wszystkim za Życzenia Urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam,dzięki Wszystkim którzy o mnie pamiętali :jupi: . Bozia dała pogodę,tak że wylatałem się za cały tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 I ja chciałbym wszystkim podziękować za tak liczne życzenia urodzinowe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Serwusik,mam trochę modeli do skończenia i do oblatania dzwonij do mnie 0122675850,mieszkam nie daleko śmietika :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 A i ja się podkleje pod ten temat. Dziękuje wszystkim za liczne życzena urodzinowe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Serdecznie wszytskim dziękuję za życzenia urodzinowe. Zycze wam tyle startów ile lądowań. Niestety zaczął się rok szkolny i rzadko bywam na forum lecz o nim nadal pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 To ja rowniez dziekuje wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja też dziękuję za życzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwww Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dzięki wielkie za życzenia i za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Dziękuje za wszystkie zyczenia. Ktoś o mnie pamietał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.