qbacz Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Serdecznie dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Hej ! Dziękuję serdecznie za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 I ja dziękuję za życzenia, chociaż absolutnie nie rozumiem dlaczego najważniejsze ma być szczęście w Internecie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam Również serdecznie dziękuję za życzenia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Witam, bardzo dziękuje wszystkim użytkownikom za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Bardzo Dziękuję wszystkim za pamięć i wspaniałe zyczenia !!!!! Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Hej chłopaki, serdeczne dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki wszystkim za życzenia i pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. 41lat. Aż westchnąłem. Kiedyś to człowiek był piękny i młody. ;D A teraz to tylko piękny. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 dzięki wielkie za życzenia do zobaczenia na polach lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbieg Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam Panowie, sprawiliście mi bardzo miłą niespodziankę, serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczkes Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Serdecznie dziękuję wszystkim za urodzinowe życzenia. Było bardzo miło to czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gar-da Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dziękuję wszystkim kolegom za życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adlar Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję wszystkim za przesłane życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja także dziękuję wszystkim za miłe życzenia urodzinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak wszyscy to i ja dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe. Dwa krzesełka to jest to :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzięki wszystkim za życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dziękuje za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nawet ja dostalem zyczenia :!: . Dzieki :mrgreen: . Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.