Skocz do zawartości

Jakie serwa wybrać do katany 1,8 metra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

A Ty miałeś dokladnie te co w linku?

Nie Łukasz nie takie same ale Tower pro  9kg sztuka kosztuje 45zł . Więc myślę , że ta firma po prostu jest beznadziejna lepiej nie ryzykować. Lepiej dołożyć z 30 zł i kupić jakieś lepsze serwa. Tower pro to najniższa półka i dlatego są takie tanie można się pokusić bo cena atrakcyjna ale modele i reszta wyposażenia są dużo droższe :)

Opublikowano

Ja miałem Turnigy 12kg w Capie 2,1m i nie narzekałem. Teraz myślę założyć je do Diablotina

no te turnigy podobno są dobre :) Ja się wahałem między nimi king maxem i fitekiem . W końcule  , zamówiłem fiteki http://www.bocianmix.pl/2844,produkt,modele.html

jutro ma dotrzeć paczka :)

ps.jeśli chodzi Łukasz o te serwa tower pro to wiesz moje serwa mają 7 lat może czas im zaszkodził nie wiem. Ale fakt jest taki , że nigdy nie były używane nawet uruchamiane na próbę. Mam serwa które mają ponad 10 lat jedne mam w trenerku i chodzą do dzisiaj bez zarzutu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety do mojej extry 1,6m zamówiłem serwa tower pro,ponieważ nie mieli w bocianmixie tych fiteków.

http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/WYPOSAZENIE-RC/Serwa/Serwa-analogowe/Tower-Pro-MG-996R.html?pp=100

Jarku zastanów się może jeszcze tych tower pro bym nie ryzykował raczej mam takie serwa i nie zamontuję ich nigdzie są z nimi problemy. Chyba , że ty będziesz miał więcej szczęścia do nich :)

Opublikowano

Też nie polecam Tower Pro. Kupiłem jedno 15kg jako tymczasowe na ogon do mojego MX'a 2.2. Miało być tylko na oblot po odbudowie kadłuba. W drugim locie,bez wyczyniania żadnych ewolucji umarło i lądowałem awaryjnie z wychylonym,zablokowanym kierunkiem.

Opublikowano

Zobaczę jak to wygląda,w poniedziałek kurier przywiezie......

Ogólnie serwa tower pro używałem w piankach,i nie miałem problemów z nimi.....

Opublikowano

No i kurier przywiózł.Powiem tak:cicho pracują,fajnie centrują.Niedługo montuje w model,i wtedy będę mógł coś powiedzieć o ich pracy pod obciążeniem

Jeśli ma któreś paść,lepiej niech to zrobi na ziemi.... :)

• 6 miesięcy temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.