Leszekm35 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 A Ty miałeś dokladnie te co w linku? Nie Łukasz nie takie same ale Tower pro 9kg sztuka kosztuje 45zł . Więc myślę , że ta firma po prostu jest beznadziejna lepiej nie ryzykować. Lepiej dołożyć z 30 zł i kupić jakieś lepsze serwa. Tower pro to najniższa półka i dlatego są takie tanie można się pokusić bo cena atrakcyjna ale modele i reszta wyposażenia są dużo droższe
Łukasz.S Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ja miałem Turnigy 12kg w Capie 2,1m i nie narzekałem. Teraz myślę założyć je do Diablotina
Leszekm35 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Ja miałem Turnigy 12kg w Capie 2,1m i nie narzekałem. Teraz myślę założyć je do Diablotina no te turnigy podobno są dobre Ja się wahałem między nimi king maxem i fitekiem . W końcule , zamówiłem fiteki http://www.bocianmix.pl/2844,produkt,modele.html jutro ma dotrzeć paczka ps.jeśli chodzi Łukasz o te serwa tower pro to wiesz moje serwa mają 7 lat może czas im zaszkodził nie wiem. Ale fakt jest taki , że nigdy nie były używane nawet uruchamiane na próbę. Mam serwa które mają ponad 10 lat jedne mam w trenerku i chodzą do dzisiaj bez zarzutu.
yarecki61 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Niestety do mojej extry 1,6m zamówiłem serwa tower pro,ponieważ nie mieli w bocianmixie tych fiteków. http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/WYPOSAZENIE-RC/Serwa/Serwa-analogowe/Tower-Pro-MG-996R.html?pp=100
Leszekm35 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Niestety do mojej extry 1,6m zamówiłem serwa tower pro,ponieważ nie mieli w bocianmixie tych fiteków. http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/WYPOSAZENIE-RC/Serwa/Serwa-analogowe/Tower-Pro-MG-996R.html?pp=100 Jarku zastanów się może jeszcze tych tower pro bym nie ryzykował raczej mam takie serwa i nie zamontuję ich nigdzie są z nimi problemy. Chyba , że ty będziesz miał więcej szczęścia do nich
kogutos Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Też nie polecam Tower Pro. Kupiłem jedno 15kg jako tymczasowe na ogon do mojego MX'a 2.2. Miało być tylko na oblot po odbudowie kadłuba. W drugim locie,bez wyczyniania żadnych ewolucji umarło i lądowałem awaryjnie z wychylonym,zablokowanym kierunkiem.
yarecki61 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zobaczę jak to wygląda,w poniedziałek kurier przywiezie...... Ogólnie serwa tower pro używałem w piankach,i nie miałem problemów z nimi.....
yarecki61 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No i kurier przywiózł.Powiem tak:cicho pracują,fajnie centrują.Niedługo montuje w model,i wtedy będę mógł coś powiedzieć o ich pracy pod obciążeniem Jeśli ma któreś paść,lepiej niech to zrobi na ziemi....
Andrzejek5456 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Używałem i używam serw tower pro we wszystkich odmianach i nie mam pojęcia skąd takie negatywne opini
Leszekm35 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 To znaczy , że masz dużo szczęścia pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi