horeszko14 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Marcin tylko on wogóle nie lądował na tym podwoziu za każdym razem lot trwał około minuty i kończył się pionowym kretem zapoczątkowanym przez korkociąg. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Szkoda ze nie czekales na mnie... No ale model jeszcze polata, będzie miał drugie życie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jakos tak ciągło mnie na latanie a wy czasu na wypad na lotnisko nie mieliście zbytnio. Po tym pierwszym krecie jeszcze latał ładnie ale trymować trzeba było dopiero pierwsze wpadnięcie w korkociąg stworzyło błędne koło. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi