Crazy Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam, jako nowy użytkownik forum, na co dzień regularnie przesiaduje na forum motoryzacyjnym, Przepraszam, iż od tego tematu nie zacząłem a więc od przywitań.Moja przygoda z modelarstwem zaczęła się już jako dziecko, gdzie uczęszczałem do Młodzieżowego Domu Kultury.w Rzeszowie, tam zaczęła się moja pasja, podczas jednym zawódów, bodajże w Kędzierzynie Koźle zdobyłem wicemistrzostwo Polski w kategorii modeli pływających MONO.Powracam do mojego hobby w kategorii modeli kołowych (tak za moich czasów się na nie mówiło)Będę chciał na początku zaczerpnąć trochę pomocy od was ponieważ poszukuję modeli które są cieżko dostępne Z Góry Bardzo Dziękuje i Pozdrawiam.P.S Jest tu ktoś z Rzeszowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi