Gość saper Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam kupiłem okazyjnie kadłub z laminatu do modelu SZD MUCHA rozp 3 m niestety model jest niegotowy nie ma usterzenia pionowego i poziomego i co najwazniejsze nie posiada skrzydeł przeszukałem wszystkie mozliwe zakamarki i nic kompletnie nic rece opadaja koledzy pomóżcie mi namierzyc gdzie lub od kogo mozna zdobyc plany chodzi głównie o skrzydła ster kierunku i wysokosci bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jutro ci prześle (bo dziś już nie jestem w stanie tego zrobić) plany muchy SZD STD o rozp.3m i tam sa skrzydła. Podaj mi tylko maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jutro ci prześle (bo dziś już nie jestem w stanie tego zrobić) plany muchy SZD STD o rozp.3m i tam sa skrzydła. Podaj mi tylko maila. Wielkie dzieki stary czekam na e-maila powiem szczerze że w necie cieżko o tego typu rzeczy jest wszystko tylko nie to czego szukasz i potrzebujesz najbardziej czekam na wiadomosc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 a byłbym zapomniał to mój e-mail saper1000@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Plany już poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Plany już poszły. Dzieki plany otrzymałem napewno sie przydadzą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Mógłbym też prosić? Mój e-mail to lama010@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Plany wysłałem do wszystki którzy napisali do mnie na PM oraz do Patryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam!!! Czy ja też mógł bym prosić podesłanie mi tych planów modelarzkobi@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.