Skocz do zawartości

Korzystanie z forum rc-auto, zaproszenie od lidera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość nietypowe pytanie, mam nadzieję że nie naruszę regulaminu tego forum, ale do rzeczy.

Na rc-auto zarejestrowałem się jakieś 2 lata tamu, najpierw dość długo czytałem i nie udzielałem się w tematach. Po kilku miesiącach obecności na forum chciałem w końcu zacząć się udzielać, ale zonk... niedasie. To pierwsze co do regulaminu, czytałem kilkanaście razy, ale nie znalazłem odpowiedzi dlaczego nie mogę nigdzie nic pisać, aż tu dzisiaj - olśnienie, trzeba zostać zaproszonym przez lidera... . Ktoś z tu obecnych wie w jaki sposób można poznać i ewentualnie poprosić o zaproszenie? Kilkakrotnie wysyłałem pytanie do administratora, ale chyba "pierdołami się nie zajmuje"

Tak prawdę mówiąc olałbym tamto forum, bo wiele jest w wątkach napisane, ale jednak czasami pojawia się pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi. Tak jak na tym forum samoloty, drony i łodzie nie mają przed Wami tajemnic, o tyle w kwesti samochodów jest tu niewielka grupka, ale jak obserwuję coraz liczniejsza, co bardzo mnie cieszy.

Rc-auto to chyba najbardziej rozwinięte w kwestii samochodów rc forum w polskojęzycznej części internetu.

Opublikowano

Musisz pisać to tamtejszego administratora inne opcji nie ma. 

Cieszy że jest u nas już kilka osób związanych z modelami kołowymi RC, może za jakiś czas będzie sposobność rozbudować dział dla aut. Póki co jesteśmy typowo lotniczym forum. 

Opublikowano

cyt _Musisz pisać to tamtejszego administratora inne opcji nie ma.

Mam też ten problem, e-mail do admina nic nie dał :(

Opublikowano

Ja pisałem kilka razy z pytaniem co trzeba zrobić żeby dostać się do grona mogącego udzielać się na forum, prosiłem o rozszerzenie uprawnień, zero odzewu. Dodam jeszcze że próbuje od półtora roku co pewien czas.

Wysłane telepatycznie.

Opublikowano

Ja miałem identycznie z forum miłośników Forda Focusa. Dałem sobie siana po kilku próbach.

Za to do dzisiaj przysyłają mi życzenia na urodziny :)

pamiętają o Tobie! :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Wchodzę tam co jakiś czas szukając potrzebnych informacji, ale właściwie to żyje już tam tylko dział sprzedaży :(

Opublikowano

To zabieramy się do budowania działu na tym forum :). Samochodziarzy jest tu coraz więcej.

Wysłane telepatycznie.

Opublikowano

Fajnie by było jak by modele kołowe tu bardziej ożyły nie dawno jestem na tym forum ale faktycznie samochodziarzy mało :(

Być może się to zmieni ale nie znalazłem bardziej przejrzystego forum niz te :)

Opublikowano

Być może się to zmieni ale nie znalazłem bardziej przejrzystego forum niz te :)

Zła interpunkcja, a w zasadzie jej brak i nie dokonać wiadomo o co Tobie chodzi!. Ale faktycznie przejrzystość i fachowość wielu użytkowników na bardzo wysokim poziomie. Obu to się nie zmieniało.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.