Piotrek_F3J Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Fotki modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jutro bielsko-biała trochę sie boje ,ale udało się dostać dzisiaj latałem sobie ale wiało ostro instruktor Z.S. bardzo pomagał i zgubił okulary ,a dzielny "kuźniarek" znalazł okularki pana Zdzicha jednak instruktor przy kolegach mówił, że ja jetem jakiś pechowy bo uszka czasami łamie :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dziś polatamy będzie super :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 kolejne fotki modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 No Piotrek odwaliłeś kawał dobrej roboty :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Trochę odświeżam stary temat.. ale na prawdę nie mogę wyjść z podziwu.. zazdroszczę umiejętności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 A ja tutaj widze poprostu że kolega uczeszcza do modelarni i pod okiem doświadczonego instruktora z własnej nie przymuszonej woli zbudował model. Czy zaczynałeś od jaskółek ?? Zakładam że pewnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dokładnie zaczołem od tukana bis, potem rakieta s6a, następnie kowalik, jastrząb i "czerwoniec" własna wymyślona nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Model wczoraj polatał sobie gdzieś kolo 4 godz. Wraz z kolegami Piotrek_f3j/m i Luki0506. W naszym aeroklubie latało około 6 modeli fotki może wstawimy później Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Jak napisał piotrf3j/m, latanie było super :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Od paru miesięcy zaczynamy budować skrzydełko z lotkami wraz Piotrkiem_f3j/m "robimy skrzydełka Kadłub zostaje ten sam Rozpietość 2m cięciwa 20cm Profil MH-32 Fotki wrzuce potem gdyż teraz robota stoi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Na własne oczy widziałem jak idzie praca Piotrf3j/m i Piotrek_f3j/m powodzenia :wink: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Oto foty Dalszy postęp prac jutro na modelarni, a w sobotę. Nie wiem może latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Skrzydła super :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trochę zaspałem z relacją a tu rok minął i końcówka oto foty ze starym kadłubem: nowy kadłub waga 370g same skrzydła, serwa hs-82MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Super model:D Sam chętnie polatałbym takim:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Piękna robota! Gratuluje i życzę samych sukcesów i nie stygnącego zapału na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Model został oblatany fotki: http://picasaweb.google.com/GliderRC/Maj2010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Fajny Model :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.