czaja18 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 To już jest przesada: http://www.allegro.pl/item159698419_regulator_3f_15_25a_silnik_do_wyboru_za_99zl_.html 99zł i mamy napęd :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Też chce kupić ten napęd ale prawdopodobnie trzeba dokupić karte programacyjną za 25zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 O do czego ma służyć tak karta "programcyjna" ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Do zaprogramowania na jakie cele ma być regulator czy ma być hamulec itp. PS O ile się nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Bardzo dobra ofeta. Kupując detalicznie prosto w Chinach nie uzyska się takiej ceny. Tam, gdzie ja kupuję podobny zestaw to 27,50$. A gdzie koszty przelania kasy, sprowadzenia towaru i obowiązującego na towar spoza UE 22% VATu. PS Karta dużo ułatwia, ale bez przesady - można się bez niej obejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja jeszcze dodam że polecam tego sprzedającego ( kupiłem u niego silnik, regiel, śmigła, lipolki i wszystko bez problemu ) a bez karty można sobie poradzić (przwdopodobnie można programować za pomocą drążka gazu jak w reglu tower pro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Sie podpisuje wszystkimi kończynami - czesto u niego kupuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.