Martinez Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witam! Nazywam się Martin. Modelarstwo to moje największe hobby (szczególnie modelarstwo lotnicze i szkutnicze). Pochodzę z rybnika ,latam na lotnisku w gotartowicach . Samolotami zacząłem latać 4 lata temu ,ucząc się na błędach. Latam modelami akrobacyjnymi, między innymi,(extra 330sc 35% od krilla ).Na forum zarejestrowałem się po to aby uczestniczyć w konwersacjach z Modelarzami i aby dowiedzieć się więcej o różnych patentach modelarskich. Pozdrawiam Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hej. A nie jesteś już zarejestrowany pod innym nickiem - Martin2015 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 WITAM Tak racja. prosiłbym o usunięcie tamtego konta . powód: zapomniałem hasła do poczty . pozdrawiam Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi