flood Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam, Mam na imię Janusz. Dopiero wchodzę w świat modeli i mam nadzieję że będzie to długa i piękna przygoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wszyscy mamy taką nadzieję witamy Wysłane z mojego myPhone C-Smart_III przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Może ta przygoda będzie taka jak sobie wymarzyłeś ale....dostęp do forum uzyskasz stosując się do regulaminu (podpowiem-uzupełnij i popraw profil). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wiem, Już pouzupełniałem co mogłem. Niestety zdjęcia ze swoim modelem nie dodam. Bo nie mam. Do tej pory latałem cudzymi, a tez nie myślałem o żadnej fotce z tym związanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fota nie jest wymagana,teraz jest ok . Witaj na forum ,przygodo witaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi