rast Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 dziś lekki wietrzyk, prędkość ok 90km/h, ok 50m nad ziemią, kiler nie wytrzymał przeciążenia i złamał się w pół. Szukanie sprzętu na 2 hektarach pola bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Szacun!!! Mi nigdy nie udało się go złamać nawet z napędem spalinowym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To już mój trzeci kiler, pierwszy przeżył upafki, drzewa i naukę latania, drugi był szybki ale ten to rakieta, niestety nie dał rady, następny będzie szybszy, ale zalaminowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Miałem już parę killerów, ale żaden nie złamał się od prędkości mój obecny lata (według gps-a) około 100-110kmh i nic mu się nie dzieje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi