lukas Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam.28 i 29 czerwca ma odbyc sie w Krakowie piknik lotniczy.Dla zainteresowanych podaje linka http://www.pikniklotniczy.krakow.pl/ .Ja napewno bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja również się wybieram, ale doradźcie kiedy bardziej warto, sobota czy niedziela a może w oba dni. Jakiś specjalności nie przewidują 8) Ale być warto :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 witam rok temu byłem na pikniku w oba dni i doradzam sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 program malo imponujacy. Praktycznie to samo. Moim zdaniem najciekawszy bedzie pokaz p. Makuly na fox-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Też pewnie wpadnę ale nie wiem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja wyjezdzam z rana do zobaczeniaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbych 18 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja też będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dodajcie jakieś fotki z pikniku jeśli można, ja miałem być ale plany mi sie niestety zmieniły... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 jakie wrazenia po pierwszym dniu bo choc nie byłem na całych pokazach to jak najbardziej pozytywne. Później wrzuce foty i moze znajdzie się jakiś fimik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berias Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Luźny zestaw fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 No... ja jako stały bywalec pikniku ,jestem jak zawsze zadowolony , muszę przyznać że z pewnością znacznie lepiej trzymano się programu niż w ubiegłych latach przez co cały czas coś się działo. Jak co rok ,na mnie największe wrażenie zrobiły Iskry i... Piperki gdyż jestem ich wielkim fanem ,powoli śmigały nad pasem w prawo w lewo wraz z dwupłatem pana Marka Szufy -te samoloty mają coś w sobie :wink: . Niestety dziś nie miałem aparatu, więc próbuje wyciągnąć jutro tatę z lepszym sprzętem- były by jakieś foty, ale się zastanawiam czy zaprezentują jutro to co dziś, czy będzie to jakaś okrojona wersja?(może był ktoś bliżej organizatorów i się orientuje?) jeśli będzie tak samo to chętnie obejrzę raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Bylem krotko i nie wszystko widzialem ale bylo warto i polecam wszystkim ktorzy nie maja na jutro innych planow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 No i to ja pare fotek wstawie wybaczcie ze az tyle i pytanko: co to za spadachroniarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 i pytanko: co to za spadachroniarz? Koleś wygląda mi na pilota tego czegoś przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Obstawiam rambo :devil: z kukuryznika Marka Szufy. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 obstawiam to samo co Sławek czyli model Marka Szufy - widziałem to wykonanie w Bielsku-B na pikniku .... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 troche się zasmuciłem bo w tym roku było strasznie mało modeli , ale same pokazy bardzo udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja byłem w sobote i nawet autografy zelaznych zgarnołem :PZdjec mam pare .A kurat tak mi sie trafiło ze byłem tylko na chwile i akurat jak byla taka przerwa w lataniu Bardzo chciałem byc na locie zelaznych ale niestety musiałem juz isc izałapałem sie tylko na akrobacje iskierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tu trochę fotek, niestety Picasa obniżyła znacząco jakość :| - http://picasaweb.google.com/fotomilk/MaOpolskiPiknikLotniczy2008?authkey=FB8Ug-aYBKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jednym słowem było super Z roku na rok impreza się rozwija i oby tak dalej. Naj- naj-większe wrażenie zrobił na mnie pokaz p. Kairysa na Su-26 - tzn. od wstrzymywania oddechu można było dostać zadyszki Szkoda tylko, że Żelaźni byli tylko raz w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.