Jump to content

Kraków piknik :P

lukas

Recommended Posts

Posted

Ja również się wybieram, ale doradźcie kiedy bardziej warto, sobota czy niedziela a może w oba dni.

Jakiś specjalności nie przewidują 8)

Ale być warto :wink: .

Posted

program malo imponujacy. Praktycznie to samo. Moim zdaniem najciekawszy bedzie pokaz p. Makuly na fox-e

Posted

jakie wrazenia po pierwszym dniu bo choc nie byłem na całych pokazach to jak najbardziej pozytywne. Później wrzuce foty i moze znajdzie się jakiś fimik.

Posted

No... ja jako stały bywalec pikniku ,jestem jak zawsze zadowolony :) , muszę przyznać że z pewnością znacznie lepiej trzymano się programu niż w ubiegłych latach przez co cały czas coś się działo. Jak co rok ,na mnie największe wrażenie zrobiły Iskry i... Piperki gdyż jestem ich wielkim fanem ,powoli śmigały nad pasem w prawo w lewo wraz z dwupłatem pana Marka Szufy -te samoloty mają coś w sobie :wink: .

Niestety dziś nie miałem aparatu, więc próbuje wyciągnąć jutro tatę z lepszym sprzętem- były by jakieś foty, ale się zastanawiam czy zaprezentują jutro to co dziś, czy będzie to jakaś okrojona wersja?(może był ktoś bliżej organizatorów i się orientuje?) jeśli będzie tak samo to chętnie obejrzę raz jeszcze :)

Posted

Bylem krotko i nie wszystko widzialem ale bylo warto i polecam wszystkim ktorzy nie maja na jutro innych planow.

y6pyxb.jpg

y6pyxc.jpg

y6pyx7.jpg

y6pyxs.jpg

y6pyxf.jpg

y6pyx2.jpg

y6pyx1.jpg

y6pyxy.jpg

y6pyi0.jpg

y6pyiv.jpg

y6pyi6.jpg

y6pyit.jpg

y6pyiq.jpg

y6pyip.jpg

y6pyin.jpg

y6pyil.jpg

y6pyij.jpg

y6pyix.jpg

y6pyih.jpg

y6pyig.jpg

y6pyie.jpg

Posted

Ja byłem w sobote i nawet autografy zelaznych zgarnołem :PZdjec mam pare .A kurat tak mi sie trafiło ze byłem tylko na chwile i akurat jak byla taka przerwa w lataniu :D Bardzo chciałem byc na locie zelaznych ale niestety musiałem juz isc izałapałem sie tylko na akrobacje iskierki :D

Posted

Jednym słowem było super ;) Z roku na rok impreza się rozwija i oby tak dalej.

Naj- naj-większe wrażenie zrobił na mnie pokaz p. Kairysa na Su-26 - tzn. od wstrzymywania oddechu można było dostać zadyszki :) Szkoda tylko, że Żelaźni byli tylko raz w sobotę

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.