mikpasz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam Ostatnio sprawdzałem zasięg ph 3. Na razie doleciałem na 2,5 km, ale jeżeli dolecę dalej wrzucę film. Teraz tylko to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To jest w jedną stronę 2,5 km ? Bo krótki ten lot jakoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Pewnie chodzi o zasięg lotu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodman Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zasięg lotu uwarunkowany jest przede wszystkim od jakości,stanu baterii .Po filmie nie sądzę , ze jest to w lini prostej 2,5 km + z powrotem. Ponieważ czas jest zbyt krótki a można jeszcze dalej dlatego było to pytanie do autora . Moje testy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikpasz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wydaję się bo był to lot nad jeziorem. Na końcu lotu miałem 2450 m odległości od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi