Hugo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam. Zbudowałem łódkę klasy ECO z silnikiem Graupner Speed 480race i mam dylemat z doborem odpowiedniej śruby. Proszę o wypowiedź kogoś kto sie tym interesuje i mi doradzi co najlepiej wybrac. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 To nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoenix_rc Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wybitnie nie ten dział Zadaj takie pytanie tutaj: http://www.modelteam.com.pl/forum/index.php To jest forum szkutnicze, znajdziesz tam też osobę która wykonuje metalowe śruby do szybkich ślizgów. Musisz oczywiście napisać więcej danych o twoim modelu żeby ktokolwiek był w stanie Ci pomóc. Jaki kadłub jakie zasilanie, waga modelu i jak chcesz żeby łódka pływała - albo szybko i krótko, albo wolniej i dłużej. Możesz też odezwać sie do mnie na gg, ale nie gwarantuje że bedę maił czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.