arkozi Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam. Wie ktoś może gdzie dostanę mikroprzełączniki z takimi długimi bolcami od przełączników z Accucella 6? Bo moje powoli działają kiedy chcą. Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie wiem jakie jest aktualne stanowisko zarządu jeśli chodzi o linki do aukcji ale: http://allegro.pl/mikroprzelacznik-6x6x14mm-10-szt-0860-10-i5073606809.html (proszę nie bijcie. Wieczorem doczytam regulamin.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dzięki Przemek, dziś pomierzę guziki w ładowarce i jak będą się zgadzać wymiary to zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja takie przełączniki przemywam izopropanolem w sprayu. Najpierw w spoczynku, potem wciśnięte, potem wtłaczam środek do środka przy tym długim patyku cyklicznie naciskając (załączajac) switch. Potem jeszcze wszystko powtarzam i zostawiam na parę godzin do odparowania. Do tej pory z wielu tak zregenerowanych ponownie padł tylko jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi