Siron Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz. Modelarstwem zacząłem interesować się na 4 roku studiów. Wczesniej interesowały mnie wiatrakowce, z których pisałem prace inżynierską. Obecnie w czerwcu się bronię, a tematem mojej pracy jest własnie zaprojektowanie drona. Myślę, że to forum byłoby pomocne w pisaniu pracy magisterskiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 hej. Przyjmiemy Cię do naszej społeczności ale zastosuj się do regulaminu -avatar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siron Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi