squa Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 5 czy 6 lot i zaraz 1 wylatany do końca pakiet bez kreta . Szkoda tylko, że tak późno się wybrałem, ale to był jedyny moment dnia gdzie ustał wiatr. Potem 2 pakiet na którym już śmiałe beczki, pętle i lot na plecach, ale już bez kamerki . Aparatura Turnigy 9x na seryjnym sofcie, model na seryjnym osprzęcie z pakietem 1500mAh z i 1300mAh bez kamerki. Z dodatkowych ulepszeń: model z płaskownikiem na stateczniku poziomym, z zawiasami z dyskietki na sterze wysokości, gumkami na skrzydłach, rurką szklaną jako łączniku płatów i z grubszymi popychaczami lotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W Becie zrobiłeś skrzydła na gumkach ? Możesz jakieś zdjęcia zamieścić ? Ja w Becie zrobiłem kiedyś skrzydła na magnesach i było to funkcjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Haczyki do firan na okno i guma modelarska Trzyma idealnie kosztem kilkunastu gramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squa Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ma ktoś jakieś pomysły jakie ustawienia wprowadzić do kamerki, żeby tak nie bawiła się ostrością i ciągle przyciemniała/rozjaśniała? Kamerka pokroju gopro. Loty z wczoraj i dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 używasz gimbala czy ta kamerama taką stabilizację?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squa Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Sama kamerka na sztywno + automatyczna stabilizacja od youtuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi