Gość Anonymous Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 a wiec , witam wszystkich , jestem nowy na forum i mam pytanko potrzebuje zrobic , kupic najtańszy mozliwy odbiornik i nadajnik do zdalnie sterowanego samochodu , w zupełnosci wystarczy mi zasięg 5m , z góry dzieki za odpowiedzi , oraz przepraszam jesli to zły dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Najtańszy nowy nadajnika i odbiornika jest tutaj (27MHz -3 kanały z odbiornikiem) 20$ http://www.bidproduct.com/part/Product_view_TRANSMITTER%20RECEIVER%20CRYSTAL_57.html Lub trochę lepszy nadajnik (35MHz – 6 kanałów) 32$ http://www.bidproduct.com/part/Product_view_TRANSMITTER%20RECEIVER%20CRYSTAL_8.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jesli do samochodu to odradzam na 35MHz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A jak coś z polski to w www.nastik.pl masz nadajnik NE-KO 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 dzieki za odpowiedzi ale niema nic tańszego potrzebuje to do zabawki ktora kosztuje 30zł wiec niebardzo opłaca mi sie zestaw za 20$, potrzebuje czegos do 10zł , moge kupic lub zrobic sam jesli jest raka mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 za 200zł masz najtańszą apke Dynam NE-KO4 jak chcesz sam robić i nadajnik i odbiornik to przepłacisz. A jak to ma być do zabawki to lepiej pozbierać jeszcze trochę i kupić coś na podwoziu tl'ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.